Decembrie 2015 a sosit cu un nou val de reduceri la genti dama!

Posted by loredana 19/12/2015 0 Comment(s)

Asa cum se cunoaste, la sfarsitul anului, datorita concurentei din ce in ce mai acerbe, comerciantii de incaltaminte de dama si elemente de marochinarie, inclusiv de genti dama, revin cu un nou val de reduceri, unele mai atragatoare decat celelalte. Astfel, unele magazine online ofera 50% discount la al doilea produs cumparat, altele ofera un discount in procente cuprins intre 10% si 70%  iar alte site-uri ofera cadouri la fiecare produs achizitionat. De asemenea, se mai ofera transport gratuit pentru perioade scurte de timp sau se atrage clientul prin oferirea unui discount odata cu inscrierea la newsletter. 

Cumpara online genti dama ieftine numai de pe BiaShoes.ro!

 In anotimpul de iarna modelele de genti dama tind sa fie create mai curand in functie de comfort si de vremea friguroasa decat de imaginatia debordanta a designerilor de moda. Daca ai totusi ambitia de a fi in centrul atentiei si in anotimpul friguros, trebuie in primul rand sa dai la o parte automatismele de genul „gentile de dama trebuie sa fie croite dupa un tipar clasic„ sau „gentile de dama trebuie sa fie neaparat din piele” si sa cauti sa fii in pas cu moda, care vine acum cu modele futuriste, atipice, unele find chiar foarte dificil de asortat sau chiar de purtat.

Astfel, daca esti dispusa sa renunti la aceste idei preconcepute si sa testezi o varietate aparte de modele de genti dama, atunci articolele de marochinarie dama de la BiaShoes.ro sunt exact ceea ce cauti. Cu ajutorul modelelor moderne de genti dama prezente pe site-ul de profil BiaShoes.ro, unde intotdeauna exista promotii si discounturi de peste 70% la o gama variata de modele, inclusiv la noile colectii recent lansate, poti cu usurinta sa iti creezi un stil vestimentar cat mai apropiat de actualele tendinte in moda si sa te prezinti cu succes la o serie de evenimente mondene sau chiar la petreceri private sau in cadrul familiiei, fara a avea grija faptului ca tinuta pe care ai ales-o, care este pusa in valoare chiar de accesoriile pe care le porti, nu va fi considerata desueta si nu va fi criticata de cei din jur.

Tot in acest magazin online puteti gasi multe oferte promotionale si reduceri importante la categoriile de ghete dama si cizme dama. Aici veti gasi multe modele pe placul dumneavoastra si intr-o mare varietate de culori.

Plata produselor comandate se poate face numerar sau prin intermediul cardului bancar, in 4 rate egale fara dobanda. Livrarea produselor se realizeaza printr-un serviciu de curierat foarte rapid, coletul ajungand in maxim 24 de ore la destinatie, indiferent de zona. Site-ul BiaShoes.ro poate fi gasit la adresa www.biashoes.ro  iar  telefonul de contact este  0742140098.