Tendinte 2016 -Clutch-uri

Posted by matei 14/03/2016 0 Comment(s)

Vara este anotimpul cand nu avem nevoie de multe haine, machiaj in exces, iar in poseta feminina minimum lucruri necesare. Intr-adevar, vara nu trebuie sa purtam mereu cu noi umbrele, manusi, un fular gros pentru orice eventualitate.Iata de ce si geanta o alegem de dimensiuni mici si comoda. Cea mai buna optiune este o geanta plic frumoasa si originala, din colectiile primavara-vara 2016.


  •  

Clutch-portofel

In aceasta vara, incredibil de populara si solicitata va fi poseta tip portofel. O gentuta foarte mica pentru strictul necesar. Un astfel de clutch poate fi purtat pe curelusa sau in mana, este compact insa in el incap cu usurinta lucrurile necesare unei fete: telefonul, banii, un luciu de buze la moda si chiar un tub nu prea mare de crema pentru bronz. Stilistii nu inceteaza sa ne reaminteasca ca la moda sunt gentile plic originale, iar importanta este alegerea acestora intr-o nuanta cu pantofii

Plicuri/ clutch-uri din piele de reptila

Cu siguranta, acest material sau imitatia acestuia a devenit un clasic in lumea modei. Fiecare sezon, designerii le ofera doamnelor o varietate enorma de genti, plicuri, portofele in acest stil, iar acestea devin tot mai solicitate. Un plic din piele de reptila este un accesoriu foarte rafinat, care vorbeste de la sine. Acesta nu este doar dovada unui bun gust al posesoarei, dar si un indiciu al bunastarii. Si nu trebuie sa uitam nici de calitatea inalta a acestor genti plic.

Leave a Comment

Loading...