Tendinte 2016- Genti primavara - vara

Posted by matei 14/03/2016 0 Comment(s)

Continuam sa vorbim despre tendintele de baza ale sezonului primavara-vara 2016 si dupa ce am analizat culorileimprimeurile si hainele la moda, vom trece si la obiectul indispensabil din viata unei femei – gentile.

Gentile dreptunghiulare

Daca sa fim mai corecti din punct de vedere geometric, atunci aceste genti au forma unui paralelipiped. Aceasta tendinta a fost caracteristica pentru sezonul toamna-iarna, insa de aceasta data gentile au culori mai rezervate. Ne plac foarte mult datorita liniilor exacte, care le face sa arate putin sever si in acelasi timp foarte elegant. Este o mini servieta cu secrete, care se va potrivi cu tinute in orice stil. Trebuie sa mentionam si efortul designerilor – acestia au acordat o atentie deosebita si decorului, insa nu mai putin ca in sezonul precedent.

„Portmonee” neobisnuite la brau

Majoritatea persoanelor aleg lunile de primavara sau de var a pentru a calatori. Natura care invie sub privirile noastre ne cheama sa ne indreptam in cele mai aventuroase calatorii in timpul carora apare intrebarea unde sa pastram lucrurile personale (incepand cu rujul si pana la bani), si sa avem mainile libere, gata doar pentru a face poze si pentru a atinge tot ce este nou si necunoscut.

Designeri au luat in considerare acest lucru si le-au oferit femeilor o optiune foarte interesanta – portmonee la brau. Acestea se deosebesc mult de cele purtate de barbatii businessmani la ineputul anilor 2000.

Metalic

Asemenea aurgintiu futuristic s-a dovedit a fi foarte popular in prezentarile designerilor de moda. Multe haine au un luciu metalic, incaltamintea are nuanta argintie, si gentile nu puteau sa nu fie si ele in aceeasi nuanta. Cel mai mult ne place modul in care Chanel a interpretat aceasta tendinta.

Genti dragute in miniatura

Aceasta este inca o tendinta care vine din sezonul precedent. Si daca toamna si iarna gentile in miniatura semanau mai mult cu copiile gentilor de marime naturala, atunci acestea arata acum ca genti mini adevarate. Multe din ele includ si alte tendinte: lanturi mari, cureluse, manere specifice.

Genti din piele imitatie de reptila si crocodil

Acum a venit timpul pentru gentile specificul carora probabil va fi actual mereu, doar cu cateva modificari. Pielea de reptila ademeneste prin frumusetea ei rece si prin diversitatea ornamentelor. Primavara-vara 2016, la moda vor fi gentile din piele de reptila-crocodil, in forme de figuri geometrice drepte, in culori saturate.

Si de aceasta data designerii au avut grija de fiecare fashionista in parte. Diversitatea de modele, forme si culori este una uluitoare si cu siguranta nu ne va fi greu sa alegem geanta care sa ne satisfaca din toate punctele de vedere. Este suficient doar sa iesiti din casa si sa mergeti direct la un magazin specializat pentru a procura obiectul mult dorit si pentru a fi mereu intr-un pas cu moda.

Etichete: genti posete 2016 moda

Leave a Comment

Loading...